ΚΑΦΕΜΑΝΤΕΙΑ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ #3 Οικογένεια, Κοινωνικός περίγυρος

* για τη φίλη που το ζήτησε.Χερούλι του φλυτζανιού.
Το χερούλι της κούπας αντανακλά το βαθύτερο, υποσυνείδητο ερώτημα του ατόμου. Υπάρχει μια μεγάλη διαμάχη (επαγγελματική, προσωπική;). Δυο συνεργάτες ή σύζυγοι βρίσκονται απέναντι, τους χωρίζουν μεγάλες διαφορές. Μπορεί να είναι ιδεολογικές διαφορές: σε κάποιο ζήτημα έχουν αντίθετες απόψεις. Ο ένας από τους δυο πάντως, είναι ένα άτομο που αγαπάει πολύ το σπίτι του, είναι ίσως κλεισμένο στους τέσσερις τοίχους ή σε ένα γραφείο, ή σε κάποιο άλλο ασφυκτικό χώρο, όπου συνυπάρχει με άλλα τρία άτομα (έχουν καλές σχέσεις αυτοί οι 4). Πιθανώς είχε στη ζωή του κάποιο πρόσωπο που το προστάτευε και το στήριζε, όμως αυτό το άτομο δεν είναι πλέον διαθέσιμο, του έχει γυρίσει την πλάτη και ασχολείται με άλλες υποθέσεις, πιο προσωπικές του. Οι δυο πλευρές που βρίσκονται σε κόντρα, έχουν καλές προοπτικές συμφωνίας που καλύπτει και τους δυο, με οριστικά αποτελέσματα.

Αριστερά απ'το χερούλι.
Κοινωνική ζωή. // Ξεκάθαρα βλέπουμε ένα πουλί στο χείλος. Κάποια σημαντική είδηση, απρόσμενη, από άτομο που βρίσκεται μακριά μας, θα έρθει σύντομα (σήμερα-αύριο). Η είδηση αφορά έναν άνδρα, ο οποίος έχει τουλάχιστον δυο άτομα πίσω του, που τον καταπιέζουν ή είναι ανώτεροί του ιεραρχικά και του δίνουν εντολές. Ο άντρας αυτός συναντά μια γυναίκα η οποία τον καλωσορίζει και δέχεται δώρα από αυτόν. Η γυναίκα έχει ίσως κάποιο άτομο μέσα στο σπίτι της που είναι αδύναμο και το προστατεύει: ένα ζώο, ένα παιδί, έναν ηλικιωμένο;; Γενικά, φαίνεται να υπάρχουν πολλά νεαρά άτομα, πολλά ερωτευμένα ζευγάρια και μικρά παιδιά στον κοινωνικό περίγυρο.

Χερούλι απ'τα δεξιά.
Οικογενειακή ζωή. // Υπάρχει ένα άτομο υπερπροστατευτικό στην οικογένεια: μια γυναίκα εύσωμη με κοντά μαλλιά ή ένας άντρας εύσωμος. Αυτό το πρόσωπο ίσως είναι αρκετά θρησκευόμενο και σίγουρα περιβάλλει με φροντίδα και προστασία τους γύρω του/της. Προσφέρει υλικά αγαθά (ίσως στέγη, ίσως οικονομική ενίσχυση) αλλά έχει ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα νεαρό άτομο (το κρατά μέσα στην παλάμη του/της, κυριολεκτικά) και έχει στραμμένο όλο το ενδιαφέρον και την ενέργειά του εκεί- παραμελώντας ίσως ένα άλλο ενήλικο άτομο που τον/την έχει ανάγκη. Αυτό το -προστατευτικό- άτομο έχει πολλές ευθύνες και σκοτούρες στο κεφάλι του, ώστε δε σκέφτεται καθαρά. Υπάρχει επίσης, μια γυναίκα μέσης ηλικίας με φουντωτά, πλούσια μαλλιά, η οποία έχει στραφεί σε ένα στόχο πολύ σημαντικό γι'αυτήν (στόχο υλιστικό, που αποφέρει χειροπιαστά ωφέλη) και σε αυτό της συμπαραστέκεται ό σύζυγος/γιός/αδερφός της, που γενικά είναι ένα ήρεμο άτομο, του σπιτιού. Η γυναίκα αυτή είναι πολύ δυναμική και εξωστρεφής, έχει μακρινά οράματα και έχει βοήθεια, εύνοια τύχης για να τα εκπληρώσει: είναι όμως μακροπρόθεσμα σχέδια, τραβούν μακριά.

Rate this posting:
{[['']]}

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Γράψτε Τα Σχόλιά Σας!!

Από το Blogger.